Allotjaments

Pel que fa als allotjaments, a Polinyà de Xúquer podeu trobar diverses cases rurals. Es tracten de cases de llauradors antigues en bon estat de conservació; amb temàtica tradicional valenciana que s’han adaptat i compten amb tota classe de comoditats.

Allotjaments de Polinyà de Xúquer

L’hospedaje a Polinyà de Xúquer es fonamenta en la casa rural. Antigues cases de llauradors que s’han adaptat als nous temps dotant-les de les comoditats que avui dia els turistes demanen.

Cada una te les seues particularitats i equipaments però en general, al tractar-se de cases i no hotels; compten amb renta-vaixelles, nevera, forn, vitroceràmica, rentadora… dos o mes banys complets, saló i comedor, i terrassa on poder gaudir del sol i la llum de Polinyà de Xúquer.

A més, el que s’ha convertit en bàsic es la connexió WIFI a totes les estances, encara que recomanem no emprar-lo per desconnectar del tot.

Per saber més de cada allotjament només heu de fer click en cada u d’ells.

 
 
CA L’ANDREU
 
C/ Blasco Ibañez, 26
Reserves 962 973 051 – 619 511 008
Més informació
web:Ca l’Andreu
 Allotjaments Polinyà de Xúquer ca l andreu
 
 
 
CASA DE LA TIA LOLA
 
C/ La Pau, 7
Reserves 696 949 716 – 961 510 109
Més informació
web: Casa de la Tia Lola
 Allotjaments Polinyà de Xúquer casa tia lola
 
 
CASA LAIA
 
C/ Doctor Flèming, 12
Reserves 962 973 051 – 619 51 10 08 Més informació
Web: Casa Laia
 Allotjaments Polinyà de Xúquer Casa Laia
 
VILLA MILAGRO                 
 
Partida Racó s/n   Parcel·la 123-124
Reserves 615 516 333
Més informació
Web: Villa Milagro
 Allotjaments Polinyà de Xúquer Villa Milagro

 

Els voltants dels allotjaments

Polinyà de Xúquer es un lloc perfecte per fer turisme rural. Tranquil i solejat la major part del any, es un dels destins que no pot deixar de visitar.

Avantatges de Polinyà de Xúquer

A més dels allotjaments, tant el poble com els seus voltants completen l’experiència del viatger gracies a:

  • Rutes de senderisme: Hem compost 6 rutes de senderisme que pot seguir per visitar els llocs més importants del terme municipal; a més d’altres dos mes allunyades que destaquen per el seu valor paisatgístic. Pot consultar-les al següent enllaç.
  • Llocs d’interès del poble: No es necessari sortir del poble per visitar llocs tan pintorescos com l’església del Sant Sopar, l’ajuntament, la Casa Museu de la Màgia, diverses representacions de l’arquitectura modernista repartides al llarg del poble… Descobriu els mes importants ací.
  • Llocs d’interès del terme municipal: Fora de Polinyà trobareu tant paisatges naturals com construccions que val la pena conèixer. Paisatges com les Assuts o construccions que van des de La Granja, que data del segle XIII, fins l’antic Molí Monsalvà o el llavaner municipal, prop de la Sèquia Primera. Podeu vore’ls ací i accedir a ells seguint les rutes de senderisme de les que ja hem parlat.

Turisme urbà i natura prop de Polinyà de Xúquer

  • Proximitat dels allotjaments a entorns naturals: Polinyà de Xúquer es troba situat a la planura al·luvial formada pel riu Xúquer, entre el propi riu i a pocs kilòmetres de l’Albufera i dels Ullals, que son xicotetes preses que s’empren per pujar el nivell d’aigua i reconduir part del cabal i destinar-lo al regadiu.  Aquests espais naturals tenen una gran bellesa i poden ser visitats des de el mateix poble seguint les rutes que vos hem proposat anteriorment.

El Parc Natural de l’Albufera de València, amb 21.000 hectàrees de superfície, constitueix un dels espais naturals més representatius i interessants de la Comunitat Valenciana, i s’ha reconegut el seu valor en l’àmbit nacional i internacional, constituint un magnífic exemple de la interacció home-naturalesa en la generació de paisatges i formes de vida d’excepcional valor i interès.L’Albufera de València, localitzada a uns 15 quilòmetres de l’extrem sud de la ciutat de València; constitueix el major llac de la Península Ibèrica. Entorn del llac de l’Albufera es localitza un dels paisatges humanitzats tradicionals més interessants del mediterrani espanyol. Es una de les àrees de major valor ecològic de la península. En l’actualitat pot estimar la seva superfície en unes 2.800 hectàrees.

  • Proximitat dels allotjaments a altres nuclis urbans: Polinyà de Xúquer està situat prop d’altres pobles més grans com Alzira, Sueca, Albalat, Corbera i Benicull. I a mig hora de la ciutat de València. Açò l’afavoreix ja que el dota de tranquil·litat al ser menut i permet anar amb rapidesa a altres pobles per gaudir de les seues activitats, visitar els seus monuments, etc.

 

Com accedir a Polinyà de Xúquer

La manera més ràpida i còmoda de desplaçar-se a Polinyà es en cotxe. Es troba ben comunicat per carretera i es molt fàcil trobar aparcament dins del poble.

Si es prefereix el tren, Polinyà de Xúquer no té estació pròpia però tant Alzira,Algemesí com Sueca si, per tant es troba quasi equidistant de dos línies de rodalies (la C1 i la C2).  Per tant, permet agafant el tren en Alzira o Algemesí (línia C2) anar a València o Xàtiva. I agafant-lo en Sueca anar a igualment a València o a Xàtiva o Moixent. Si vol visitar aquestes localitats el tren es la millor opció; tant per la rapidesa com per comoditat. Les estacions estan al centre de les ciutats i hi ha molta freqüència de passos de trens durant tota la setmana, caps de setmana inclosos.

Pel que fa al bus, Polinyà de Xúquer comunica amb les localitats del voltant per mig de 2 línies d’autobusos.  Autocares Sarrión, que fa el recorregut Cullera-Sueca-Riola-Polinyà-Benicull-Albalat-Algemesi i a l’inrevés. I Autobuses Buñol que el mateix però en la línia Riola-Polinyà-Benicull-Albalat-Algemesí-València.Podeu consultar totes aquestes opcions detalladament en aquest enllaç.

Comments are closed.