FORN SANT BLAI

El Forn Sant Blai es un forn tradicional valencià de Polinyà de Xúquer. Les seues arrels brotaren fa 3 generacions i continuen avui dia mantinguent receptes i preparacions que agraden a menuts i grans.

 
Javier Oltra i Vicenta Peiró
Carrer Sant Albert, 1
46688 – Polinyà de Xúquer
telèfon  96 297 34 03 
mòbil 691 411 374
 comerç polinya031-105-142

Historia del Forn Sant Blai

L’herència de l’ofici de forner ve dels meus avantpassats. El meu iaio començà a treballar a diversos forns de la comarca fins que s’establí pel seu compte com a llogater al conegut com Forn del Mig, que estava a la cantonada del carrer la Pau amb Blasco Ibáñez. Allí aprengueren l’ofici els fills; entre ells mon pare, que acabà fent-se càrrec del forn durant uns anys, també llogat. Allí aprengué ma mare l’ofici de fornera, i finalment, als anys 80, els meus pares van comprar un terreny i edificaren forn i casa.

Ho tenien per inaugurar quan vingué la pantanada d’octubre de 1982. Netejaren i obriren el forn a finals d’eixe any, continuant una tradició, mantenint una herència i millorant dia a dia, aprenent coses noves. Poc a poc vaig anar aprenent l’ofici amb els meus pares i, després, en casar-me, també la meua dona. I així l’any 1999 em vaig fer càrrec del forn.

De diari, al llarg de l’any, oferim gran varietat de dolços tradicionals com:

  • mantegades
  • coca de llauna
  • rotllos
  • coquets d’ametlla
  • galetes d’ou, de cacau …
  • rosegons
  • magdalenes
  • cocotets
  • gran varietat de rosquilletes, integrals, de fibra, tradicionals …
  • lioneses
  • pastissets de tomaca i pimentó
  • tot tipus de brioix salat i dolç per esmorzar, dinar i berenar
  • pizzes d’elaboració pròpia molt variades

 

Productes per encàrrec:

  • coques de cansalada
  • coques amb embotit variat
  • tot tipus de dolços per celebracions, aniversaris, batejos…
  • corona d’ametlla i merenga
  • plegats de xocolata, cabell d’àngel, de llet condensada…

Àlbum de fotos: selecció de fotografies que ha fet el forn

FORN DEL JARDÍ

El Forn del Jardí és un forn a llenya, situat a la plaça País Valencià de Polinyà de Xúquer. Un forn que treballa de forma tradicional dolç i salat, pa i pastisseria; sempre sense congelats ni productes preparats.

 
 
 Pablo Nadal i Maite Penella
Plaça País Valencià, 7
 46688 – Polinyà de Xúquer 
telèfon 962973130
pipermaite@hotmail.com

 Forn del Jardí

Al Forn El Jardí trobareu qualitat i varietat tant en dolç com en salat

Pel que fa a pans, compta amb una extensa carta de possibilitats; a més del pa comú poden trobar pa d’aigua, d’oli, d’espelta, integral, gallec, de pagès… Es pot preparar alguns pans especials previ encàrrec.Si té alguna ocasió especial sempre és bona opció encomanar prèviament el que vulga.

Al Forn del Jardí també podeu trobar coques i pastissets amb una extensa carta de variacions: pastissets de tomaca, d’espinacs, de botifarra; coques de pimentó i tomaca, napolitanes de pernil dolç i formatge, pizzes de verdures, de cansalada; rosquilletes, coquetes de cacau…

Si parlem de dolç haurem d’incloure el rotllets d’anís, els de Sant Blai, els barrejats, les marietes, els pastissets de moniato, les “playeres”, els croissants,  els coquets,  les mones (tradicionals o de carabassa). En coques dolces la llista es llarga: morena, de xocolate, d’ametlla, de cacau, de mistela, de Santiago, i la reina de la casa: la coca de carabassa.En pastisseria també tenen on triar, tortades i pastelons:  d’ametlla, de merenga, de torró, de moca, de nata i trufa, de xocolate, de taronja, de crema, mousse de llima, mousse de xocolate, de crema catalana, de tiramisú…

No pot faltar en un forn de Polinyà la corona. I com especialitat del forn el pasteló d’ametlla i merenga de cafè.

Si el que vol són frivolitats, la carta és tan llarga que millor pregunta: totes les possibilitats i variacions. Parlant ens entendrem i estem segurs de servir-los.

Al Forn del Jardí, forn i pastisseria, estem a la seua disposició. Tradició i artesania

Seguiu el següent enllaç per accedir a una mostra de les especialitats del Forn del Jardí:

Àlbum de fotos: selecció de fotografies que ha fet el forn

 Vos oferim una extensa varietat de pans, entre ells..

Pa galleg, de soja, d’espelta, d’avena,  multicereals… Per a més informació baixeu-vos el següent pdf.

Pans especials

FORN PASTISSERIA SALÓ DE TE JOSÉ JUAN I MARINA

El Forn pastisseria saló de te José Juan i Marina porta a Polinyà de Xúquer des de fa més de 20 anys. Junta la tradició amb la innovació i l’estil d’un saló de te. Una combinació que a tots agrada.

 
 
Jose Juan i Marina Cucarella
Carrer Sant Antoni, 9
46688 – Polinyà de Xúquer
telèfon 96 297 32 39
 Forn pastissería saló de té Jose Juan i Marina

 

La nostra empresa fou creada en 1987 per Juan Bautista Cucarella Muñoz i Dolores Peris Albelda amb el nom de: Forn pastisseria saló de te José Juan i Marina. Començarem la nostra marxa fabricant pa, pastisseria i rebosteria i avancem amb el temps conjugant tradició i modernitat.
  • Som un forn, on trobaràs pans de tot tipus.
  • Som una pastisseria, on pots gaudir de dolços de gran qualitat tant a diari com per encarrec.
  • I som un saló de te, on prendre’s un aperitiu o esmorzar en un entorn agradable i amb estil.

Productes del Forn pastisseria saló de te José Juan i Marina

La nostra gran quantitat i varietat de productes del Forn pastisseria saló de te José Juan i Marina ens permet abastar un mercat ampli i competitiu. Disposem de diferents varietats de pans, pastissets i brioixeria, pastisseria tradicional i moderna. Productes sempre frescos i elaborats íntegrament en el nostre obrador. La nostra carta s’amplia i adapta a les temporades de celebracions amb l’elaboració de productes específics com torrons, massapà, rotllo de Reis, mones, figures de xocolata, així com també elaborem el dolç típic de Polinyà de Xúquer com és la corona d’ametlla, coberta i adornada amb merenga.

El Forn pastisseria saló de te José Juan i Marina s’estén a altres negocis

Amb grans esforços i amb l’ajuda i recolzament dels nostres familiars es va consolidar Forn pastisseria saló de te José Juan i Marina i vam poder ampliar les nostres instal·lacions i inaugurar un menjador que ens permetria realitzar els nostres propis esdeveniments, com bateigs i comunions, amb productes elaborats artesanalment per nosaltres. Després de diverses etapes en la nostra trajectòria, ampliàrem novament la nostra empresa, creant la Sala Marina, un saló dotat amb la infraestructura necessària per poder celebrar bodes, bateigs, comunions i tot tipus d’esdeveniments amb una capacitat màxima per a 900 comensals, amb atenció personalitzada, tenint molta cura en cadascun dels detalls.

Productes diaris al Forn pastisseria saló de te José Juan i Marina

  • magdalenes de mel i llima
  • rosquilletes
  • coquetes de cacau
  • rotllets d’anís
  • pastissets de tonyina i pimentó
  • pastissets de verdura i tonyina
  • entrepans vegetals
  • entrepans d’esqueixada
  • entrepans de truita de patata
  • empanada gallega de pisto
  • pizzes de pernil dolç i tomaca
  • croissants de mantega
  • puntes de xocolatapastís de poma
  • bescuit de xocolata
  • ensaïmades
  • caragoles de nous i panses

Encàrrecs del Forn pastisseria saló de te José Juan i Marina

  • coca familiar de pisto
  • coca familiar ceba i anxoves
  • pans “de poble” farcits de pernil i esqueixada
  • rebosteria salada
  • rebosteria dolça
  • pastissos semifreds
  • plegat o braç de gitano
  • corona d’ametlla i merenga

 

Àlbum de fotos: selecció de fotografies que ha fet el forn

 

Forns

Els forns son unes tendes inherents a Polinyà de Xúquer. Tots son el típic forn tradicional valencià però cadascun compta amb especialitats: pans de molts tipus, dolços, pastissets… tots amb el toc exclusiu de cada un.

Forns a Polinyà de Xúquer

FORN SANT BLAI

Javier Oltra i Vicenta Peiró

Forn de Sant Blai
Adreça: Sant Albert, 1 Telf. : 96 297 34 03 – 691 411 374
correu: web:
horari: De dilluns a divendres de 6.30 a 14 h i de 17 a 21 h. Dissabtes de 6.30 a 14 h.
especialitats: Pa artesanal variat. Dolç i salat tradicional de tot tipus: corona, plegat, arnadí, pastisset, rollets, rosquilletes, coques… Es preparen lots per encàrrec tant de dolç com de salat, o combinat.
 Més informació sobre el Forn de Sant Blai

 

FORN-SALÓ DE TE JOSÉ JUAN I MARINA

José Juan i Marina Cucarella

FORN-SALÓ DE TE JOSÉ JUAN I MARINA
Adreça: Sant Antoni, 9 Telf. : 96 297 32 39
correu: web: www.salamarina.com
horari: De dilluns a divendres de 6.15 a 14 h i de 17 a 20 h. Dissabtes de 6.15 a 14.30 h.
especialitats. Pa artesanal. Pastes, dolç i salat de tot tipus: coques, pastissets, rosquilletes, arnadí, corona, plegats… Pastisseria variada per encàrrec (dolç i salat) per a endur-se. Disposa de servei de cafeteria en el mateix forn.
Més informació sobre el Forn-Saló de Té José Juan i Marina

 

FORN DEL JARDÍ

Pablo Nadal i Maite Penella

Forn el Jardí
Adreça: Plaça País Valencià, 7 Telf. : 96 297 31 30
correu: pipermaite@hotmail.com web:
horari: De dilluns a divendres de 6 a 14 h i de 17.30 a 20 h. Dissabtes i diumenges de 8 a 14 h.
especialitats: Forn artesanal amb pans especials: gallec, d’espelta, sense gluten, pa d’aigua… Pastisseria dolça i salada tradicional molt variada. Torrons de cacau, arnadís, coques, plegats, corones…
Més informació sobre el Forn el jardí