CASA MUSEU DE LA MÀGIA

La Casa Museu de la Màgia es un lloc a Polinyà de Xúquer on trobaràs un fum de rareses. Podràs trobar coses estranyes al museu i gaudir de les representacions màgiques tan per adults com per a xiquets.

 
 
 
C/ Pizarro, 16
Reserves 626 997 620
magic-street@hotmail.com
Pàgina web  
 magia_1

Qué podeu trobar a la Casa Museu de la Màgia

A Polinyà de Xúquer (a 25 minuts de València) La Casa Museu de la Màgia et proposa passar un dia màgic en família. En primer lloc, podem gaudir d’una divertida visita al Museu de la Màgia on, des del primer moment, no deixen de passar coses màgiques:

  • Claus que es mouen soles
  • Culleres que es doblen a la vista
  • Figures que apareixen darrere d’un vidre
  • i moltes sorpreses més.

La visita al Museu es completa amb un recorregut per la galeria d’il·lusions òptiques i rareses, entre les quals podem veure, entre d’altres curiositats, un parell de puces reals (amb l’ajuda d’una lupa!), vestides de núvia i nuvi, amb 300 anys d’antiguitat o deformant miralls, una tradicional atracció de fira gairebé extinta actualment. Després d’això i còmodament asseguts al nostre teatre màgic, amb aire condicionat, gaudiran d’una hora de l’espectacle de màgia més divertit i participatiu en què els nens ajudaran al mag en els seus efectes impactats.

Per visitar el Museu o assistir a les fires és imprescindible fer reserva per telèfon al  626 997 620 o la pàgina www.casamagica.org

Bookmark the permalink.

Comments are closed.