Com aplegar a Polinyà de Xúquer

Polinyà de Xúquer està situat a la comarca de la Ribera Baixa, just a la vora del riu Xúquer. Com aplegar a Polinyà de Xúquer? Ací presentem diverses opcions, segons d’on es vinga.

Com aplegar a Polinyà de Xúquer per carretera

 • Per la nacional de la costa, l’autovia A-38 (N-340), s’ha d’agafar l’eixida a Sueca i des d’allí per la CV-550, passant per Riola, s’arriba a Polinyà de Xúquer. Hi ha molt bona carretera, nova.
 • Des de l’interior, per l’autovia A-7, desviament a Alzira i des d’allí per la CV-550 a Polinyà de Xúquer directament, per una carretera acabada d’estrenar.
 • Per l’autopista AP-7 s’haurà d’agafar la sortida d’Algemesí, anar fins al poble d’Algemesí, per la CV-512 a agafar la CV-550 direcció Polinyà.
 • Des del sud, per la Costa, no cal arribar a Sueca. Es pot deixar la N-332 a Favara, agafar la CV-510 fins a Corbera i d’allí la  CV-508 fins a Polinyà de Xúquer.

A Polinyà de Xúquer hi ha circumval·lació, la carretera CV-550. En cada extrem del nucli urbà hi ha una rotonda per accedir-hi. Per major comoditat hi ha un conjunt d’avingudes que fan la volta al poble (conegudes popularment com a ronda) que permet accedir fàcilment a qualsevol punt sense dificultat.


Com aplegar a Polinyà de Xúquer

Com aplegar a Polinyà de Xúquer des de els pobles de referència més propers  per carretera

Us presentem les indicacions per aplegar a Polinyà de Xúquer des de els principals pobles del seu voltant. Seguiu els enllaços de cada poble per voreu des de Google Maps.

 • Algemesí (6 km) Agafeu Carrer del Pintor de Ribera i Carrer d’Albalat cap a Carrer Projecte 47/CV-512. Ix per la segona sortida. Conduïu per CV-505 i a la rotonda agafeu la primera sortida
 • Alzira  (8 km) Des de l’Avinguda de la Voluntat Popular agafeu la segona ixida per Avinguda de la Llibertat/CV-505. A la rotonda, preneu la segona sortida i continueu per CV-505. A la rotonda, preneu la primera sortida i continueu per CV-505. A la rotonda, agafeu la primera sortida per carrer Crist de la Sang.
 • Cullera  (13 km) Des de Carrer Sueca en la rotonda agafeu la segona sortida en  CV-5040. A la següent rotonda continueu per la segona sortida per CV-5040. A la següent rotonda continueu per la segona sortida per N-332.  Sortiu per 12, a CV-509 en direcció a Sueca (centre)/Corbera/Llaurí. A la rotonda, agafeu la tercera sortida per CV-509. A la rotonda, agafeu la segona sortida per CV-511. Gireu a l’esquerra per Carrer Ribera Baixa. Gireu a l’esquerra per Av. Oest/CV-505. A la rotonda, preneu la tercera sortida.
 • Sueca (5 km) En CV-505 continueu fins la rotonda y agafeu la segona sortida per CV-505. Continueu per CV-505 atravesant Favara fins que aplegueu a la rotonda, agafeu la tercera sortida per aplegar a Polinyà de Xúquer.

Com aplegar a Polinyà de Xúquer des de els pobles de referència més llunyans  per carretera

A continuació us presentem les indicacions per aplegar a Polinyà de Xúquer des de els principals pobles més grans que es troben al seu voltant. Seguiu els enllaços de cada poble per voreu des de Google Maps.

 • Gandia  (32 km) Des de l’Avinguda de València incorporeu-vos a N-332 pel branc d’entrada cap a Cullera/Valencia. Una volta en Favara, Gireu a l’esquerra per Carrer Reis Catòlics/CV-510 (indicacions per Ajuntament/Llauri/Alzira). A la rotonda, preneu la segona sortida i continueu per CV-510. A la rotonda, preneu la primera sortida i continueu per CV-510. A la rotonda, agafeu la segona sortida per CV-508. A la rotonda, agafeu la quarta sortida.
 • València  (40 km) Des de Avinguda d’Ausiàs March agafeu la segona sortida per Avinguda dAusiàs March/V-31. Utilitzeu els dos carrils de la dreta per agafar la sortida 1 per incorporar-vos a E-15/AP-7 en direcció Alacant/Alicante/A-38/Gandia. Utilitzeu els dos carrils de la dreta per agafar la sortida 535 en direcció N-332/Sollana/Sueca/Alicante. Continueu per N-332/A-38. Sortiu per 12, a CV-509 en direcció a Sueca (Centre)/Corbera/Llaurí. A la rotonda, agafeu la primera sortida per CV-509. A la rotonda, agafeu la segona sortida per CV-511. Gireu a l’esquerra per Carrer Ribera Baixa. Gireu a l’esquerra per Av. Oest/CV-505. A la rotonda agafeu la tercera sortida per aplegar a Polinyà de Xúquer.
 • Autopista del Mediterrani (8,5 km) Des de l’Autopista del Mediterrani una vegada passat Almussafes utilitzeu els dos carrils de la dreta per agafar la sortida 535 en direcció N-332/Sollana/Sueca/Alicante. Continueu per N-332/A-38. Sortiu per 12, a CV-509 en direcció a Sueca (Centre)/Corbera/Llaurí. A la rotonda, agafeu la primera sortida per CV-509. A la rotonda, agafeu la segona sortida per CV-511. Gireu a l’esquerra per Carrer Ribera Baixa. Gireu a l’esquerra per Av. Oest/CV-505. A la rotonda agafeu la tercera sortida per aplegar a Polinyà de Xúquer.

Polinyà de Xúquer a Google Maps

Mostra un mapa més gran

Com aplegar a Polinyà de Xúquer en tren

La situació de Polinyà permet fer ús de dues de les línies de tren de rodalies que tenen com a punt d’eixida l’Estació del Nord de València:

 • La línia C1, de València a Gandia, amb parada a Sueca
 • La línia  C2, de València a Xàtiva i Moixent, amb parades a Algemesí o Alzira.

Tot i que cal accedir a les poblacions on hi ha estació (Sueca o Algemesí), el tren és una bona forma d’anar a València ciutat per fer turisme, donat que ens deixa al mateix centre i hi ha molta freqüència de pas de trens.

Horaris de Renfe.

Com aplegar a Polinyà de Xúquer en autobús

Hi ha dues companyies d’autobusos que tenen parada a Polinyà: Autocares Sarrión i Autobuses Buñol.

 • Autocares Sarrión fa el recorregut Cullera-Sueca-Riola-Polinyà-Benicull-Albalat-Algemesi i a l’inrevés. Telèfon 96 172 25 97
 • Autobuses Buñol fa la línia Riola-Polinyà-Benicull-Albalat-Algemesí-València. Telèfon 96 349 14 25
Bookmark the permalink.

Comments are closed.