Comerços

Els comerços es un dels pilars de totes les poblacions del mon. Des de la vil·la mes menuda a la gran ciutat; totes compten al menys amb un comerç que cobreix les necessitats bàsiques de la població a la que pertany.

Polinyà de Xúquer no es una excepció; per tant, tot i ser un poble de mida reduïda, compta amb una llista de comerços especialitzats que cobreixen des de necessitats bàsiques com l’alimentació fins aplegar a l’oci.

La gran avantatja del comerç local es el tracte amable i familiar. Sempre amb un somriure i amb ganes de ajudar en lo possible, tracten de donar el millor que poden oferir.

Pel que fa a la varietat, a Polinyà de Xúquer pot trobar supermercats, fruiteries, carnisseries, drogueries, quioscs de premsa,… forns, bars, pubs i restaurants. Inclús, herbolari, merceria i ferreteria.

Principals comerços de Polinyà de Xúquer

Baix pot vore quins comerços son els més representatius de Polinyà de Xúquer per categories.

Comerços Forns

Forns

Botigues Comerç

Botigues

Comerç Hostelería

Hostelería

Una volta per els comerços de Polinyà de Xúquer

Si el que vol es passar un dia complet per els comerços de Polinyà de Xúquer ací li presentem una proposta:

Només despertar el que necessitarà serà un bon esmorzar a algun dels diversos bars del poble. Un bon lloc amb millor ambient es el Forn pastisseria saló de te José Juan i Marina.

Una vegada esmorzat pot passejat per el poble i acudir a algun quiosc per arreplegar la premsa diària. A Polinyà pot trobar uns quants quioscs de tota la vida.

A mitjan matí toca fer-se el vermut mentre llig la premsa i gaudeix d’una conversa amb els altres clients. Si el que prefereix es un bar tradicional amb historia el que busca es el Bar La Llimonería o, pot ser, La Casota.

Per dinar, res millor que acudir a algun dels restaurants de Polinyà de Xúquer. Cuina tradicional, senzilla i saborosa a bons preus.

Pot triar si ho desitja una pizza, entrepà o plat combinat amb carn o peix. O, demanant-ho amb antelació, una paella o arròs on elegir.

A la vesprada, segurament necessita fer algunes compres per a casa. Per tant, pot anar a un dels dos supermercats, a una drogueria per alguna cosa de neteja de casa, etc. En acabar la vesprada fent-se un cafè i un gelat a la Gelateria.

En arribar la nit, pot encomanar el sopar per emportar a un dels restaurants o sopar allí. En acabar, pot dirigir-se a qualsevol dels Pubs de Polinyà de Xúquer i gaudir de la música amb una copa a la mà.

Comments are closed.