Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: http://polinyadexuquer-turismerural.es.

Aquesta web pertany a l’ajuntament de Polinyà de Xúquer.

Plaça Ajuntament, 1 – CP: 46688
Tel: 962973025
email: polinyadexuquer@polinyadexuquer.es

Quines dades personals recollim i per què

Aquesta web rep dades tant de tràfic a través de les cookies, com personals mitjançant el formulari de contacte i els comentaris. A les següents seccions podeu comprovar que fem amb aquestes dades.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Com a mesura de seguretat el sistema guarda el correu i el nom de la persona que deixa el comentari per a evitar l’enviament massiu de SPAM. Hem configurat la secció de comentaris per a que borre aquestes dades cada 14 dies. Durant aquest període de temps no emprem aquestes dades per activitats de màrqueting ni les facilitem o venem a tercers.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Al formulari de contacte es demana nom i correu electrònic dels interessats per poder donar resposta a les seves sol·licituds. Aquestes dades s’emmagatzemen durant 30 dies naturals i després es borren automàticament.  Durant aquest període de temps no emprem aquestes dades per activitats de màrqueting ni les facilitem o venem a tercers.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Emprem per a analitzar el tráfic l’extensió (pluggin) GA Google Analytics. A aquest pluggin només pot accedir el responsable de la pàgina web i només proporciona informació de tràfic, no de dades personals o similars.

Amb qui compartim les vostres dades

No compartim les dades personals amb cap tercer.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Amés, emprem un pluggin anti-Spam, WP Cerber, que bloqueja intrusos a través de IP. Aquestes dades no s’emmagatzemen i només s’empren per seguretat tant de la web com dels usuaris. Podeu comprovar la política de privadesa de WP Cerber seguint aquest enllaç https://wpcerber.com/privacy-policy/ 

Informació de contacte

Plaça Ajuntament, 1 – CP: 46688
Tel: 962973025
email: polinyadexuquer@polinyadexuquer.es

Informació addicional

Aquesta web no te ús comercial.

Com protegim les vostres dades

Les dades que s’envien tant per formularis com per comentaris només romandran al nostre poder un màxim de 30 dies i després seran esborrades automàticament.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

Responsable del tractament i tot el seu personal es compromet a:

Emprar les dades de contacte dels usuaris nomes per a la finalitat que s’han recollit. En qualsevol cas, pot utilitzar les dades per a finalitats pròpies.

Processar les dades d’acord amb les instruccions del responsable del tractament.

Si el processador considera que alguna de les instruccions viola la RGPD o qualsevol altra disposició en l’àmbit de protecció de dades, el director segueixin informarà responsable.

No comunicarà dades a tercers, llevat que tingui l’autorització expressa del director, en els casos legalment permès.

Mantenir el deure de secret respecte a les dades personals per a aquells que han tingut accés continuació a càrrec, fins i tot després de la fi del contracte.

Assegurar-se que les persones autoritzades per a gestionar informació personal comprar – involucrar-se, expressament i per escrit, a respectar la confidencialitat i complir amb les mesures de seguretat pertinents, que ha d’informar convenientment.

Mantenir a disposició de la documentació justificativa de l’administrador de conformitat amb l’obligació establerta en el paràgraf anterior.

Assegurar la formació necessària en l’àmbit de protecció de dades personals de les persones autoritzades per a gestionar informació personal.

Notificació de violacions de seguretat de dades

El processador comunicarà al responsable del tractament, sense demora injustificada i a l’adreça de correu electrònic que ens indicarà els responsables, violacions de la seguretat de les dades personals en el càrrec que té coneixement, juntament amb tota la informació rellevant per a la documentació i comunicació de la incidència.

Informació es donarà, com a mínim, les següents:

A) la descripció de la naturalesa de l’incompliment de dades seguretat personal, incloent, si és possible, les categories i el nombre aproximat d’interessats afectats i les categories i el nombre aproximat de registres de dades de caràcter personal afectats.

B) les dades de la persona de contacte per a més informació.

C) descripció de les possibles conseqüències de la bretxa de seguretat de dades personals. Descripció de mesures adoptades o propostes per a posar remei a la violació de la seguretat de les dades personals, i que incloguin , si cal, les mesures adoptades per a mitigar els possibles efectes negatius.

Si no és possible proporcionar la informació simultàniament, i en la mesura de lo possible,  la informació es disposarà d’una manera gradual sense demora injustificada.

Posar oficial de tota la informació necessària per demostrar el compliment de les seves obligacions, així com per dur a terme auditories o inspeccions fa responsable o un altre auditor autoritzats per ella.

Assistent al director necessari necessaris per a la seguretat d’implementar mesures:

(a) garantir la confidencialitat, la integritat, disponibilitat i resistència permanent-components del sistemes i serveis de tractament.

(b) restaurar la disponibilitat i accés a dades de caràcter personal de forma ràpida, en cas d’incident física o tècnica.

(c) verificar, avaluar i assessorar, en una base regular, l’eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives per garantir la seguretat del tractament.

Destinació de les dades

El controlador no conserva dades personals relacionades amb els tractaments de l’administrador si no és estrictament necessari per a la prestació del servei i només durant el temps estrictament necessari per a la prestació.

Obligacions de la persona responsable del tractament

(a) facilitar director accés a ordinadors per prestar el servei contractat.

(b) per garantir, abans i durant el tractament, el compliment de la RGPD l’administrador.

(c) Supervisar el tractament.

De quins tercers rebem dades

No rebem dades de cap tercer.

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

Les dades que s’envien tant per formularis com per comentaris només romandran al nostre poder un màxim de 30 dies i després seran esborrades automàticament.

Requisits de divulgació reglamentària de la indústria

No estem sotmesos a cap requisit especial de la indústria.

Comments are closed.