FORN DEL JARDÍ

El Forn del Jardí és un forn a llenya, situat a la plaça País Valencià de Polinyà de Xúquer. Un forn que treballa de forma tradicional dolç i salat, pa i pastisseria; sempre sense congelats ni productes preparats.

 
 
 Pablo Nadal i Maite Penella
Plaça País Valencià, 7
 46688 – Polinyà de Xúquer 
telèfon 962973130
pipermaite@hotmail.com

 Forn del Jardí

Al Forn El Jardí trobareu qualitat i varietat tant en dolç com en salat

Pel que fa a pans, compta amb una extensa carta de possibilitats; a més del pa comú poden trobar pa d’aigua, d’oli, d’espelta, integral, gallec, de pagès… Es pot preparar alguns pans especials previ encàrrec.Si té alguna ocasió especial sempre és bona opció encomanar prèviament el que vulga.

Al Forn del Jardí també podeu trobar coques i pastissets amb una extensa carta de variacions: pastissets de tomaca, d’espinacs, de botifarra; coques de pimentó i tomaca, napolitanes de pernil dolç i formatge, pizzes de verdures, de cansalada; rosquilletes, coquetes de cacau…

Si parlem de dolç haurem d’incloure el rotllets d’anís, els de Sant Blai, els barrejats, les marietes, els pastissets de moniato, les “playeres”, els croissants,  els coquets,  les mones (tradicionals o de carabassa). En coques dolces la llista es llarga: morena, de xocolate, d’ametlla, de cacau, de mistela, de Santiago, i la reina de la casa: la coca de carabassa.En pastisseria també tenen on triar, tortades i pastelons:  d’ametlla, de merenga, de torró, de moca, de nata i trufa, de xocolate, de taronja, de crema, mousse de llima, mousse de xocolate, de crema catalana, de tiramisú…

No pot faltar en un forn de Polinyà la corona. I com especialitat del forn el pasteló d’ametlla i merenga de cafè.

Si el que vol són frivolitats, la carta és tan llarga que millor pregunta: totes les possibilitats i variacions. Parlant ens entendrem i estem segurs de servir-los.

Al Forn del Jardí, forn i pastisseria, estem a la seua disposició. Tradició i artesania

Seguiu el següent enllaç per accedir a una mostra de les especialitats del Forn del Jardí:

Àlbum de fotos: selecció de fotografies que ha fet el forn

 Vos oferim una extensa varietat de pans, entre ells..

Pa galleg, de soja, d’espelta, d’avena,  multicereals… Per a més informació baixeu-vos el següent pdf.

Pans especials

Bookmark the permalink.

Comments are closed.