SALA MARINA

La Sala Marina es el lloc de referència on celebrar tot tipus d’actes a Polinyà de Xúquer. Si hi ha algun esdeveniment, des de bodes a aniversaris de boda, tot es pot celebrar ací.

 
 Sala Marina
Carrer de l’Algar, 20,
46688 Polinyà de Xúquer, València
telèfon 627 93 08 59
web: www.salamarina.com
 Sala Marina logo

 

La Sala Marina, un lloc versàtil

La Sala Marina es una sala de banquets situada a Polinyà de Xúquer. Amb 2 sales preparades per a qualsevol celebració (batejos, comunions, bodes, aniversaris,…) un ampli jardí amb precioses fons on fer recepcions, còctels, presentacions, cerimònies civils, graduacions… Compta també amb sala de conferencies, exposicions i el més sofisticat equip d’àudio i so. Per altra banda també disposa d’un gran aparcament per a tots els convidats. Es tracta d’un lloc perfecte per a tot tipus  d’esdeveniment.

El servei està preparat per a que fins a 600 comensals gaudixquen de les millors comoditats i de la millor de les experiències.

Serveis de la Sala Marina

Les celebracions es poden acompanyar amb els seus plats que combinen la tradició i la modernitat i excel·lent decoració.

Compta també amb servei de Wedding Planner, una experta en protocol i organització d’events i bodes per assegurar que l’esdeveniment siga un èxit.

Des de els seus començos fa més de 20 anys a un xicotet forn pastisseria (que encara podeu trobar funcionant) fins a la gran Sala, l’empresa ha estat part fonamental de les celebracions de tot Polinyà de Xúquer.

 

Boda a la Sala Marina
Exteriors de la Sala Marina
Bookmark the permalink.

Comments are closed.